Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2555
ผลของวัตถุดิบและสภาวะการเอกซ์ทรูชันต่อสมบัติทางเคมี กายภาพ และลักษณะทางประสาทสัมผัสของขนมขบเคี้ยวผสมลำไย = Effects of raw materials and extrusion conditions on the physicochemical properties and sensory characteristics of longan mixed snack / ปวลี เหลียวตระกูล
ปวลี เหลียวตระกูล
2550
ผลของส่วนผสมและสภาวะการผลิตโดยกระบวนการเอ็กซ์ทรูชันต่อคุณภาพของขนมขบเคี้ยวเสริมงา = Effects of ingredients and extrusion conditions on quality of snack food fortified with Sesame / จตุพร ล้วนเนตรเงิน
จตุพร ล้วนเนตรเงิน
2552
การผลิตขนมขบเคี้ยวพองกรอบเสริมบัวบกโดยกระบวนการเอ็กซ์ทรูชัน = Processing of puffed snack fortified with pennywort by extrusion / นัทธียา ภวภูตานนท์
นัทธียา ภวภูตานนท์
Discover
Author
1
จตุพร ล้วนเนตรเงิน
1
นัทธียา ภวภูตานนท์
1
ปวลี เหลียวตระกูล
Subject
3
กระบวนการอัดผ่านขึ้นรูป
2
อาหารว่าง
1
กรรมวิธีการผลิต
1
ผลิตภัณฑ์ลำไย
1
อุตสาหกรรมขนมอบกรอบ
Date issued
1
2555
1
2552
1
2550