Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 10 (Search time: 0.01 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Production of high nutritional fermented soybean (Thua Nao) by Bacillus subtilis = การผลิตถั่วเหลืองหมัก (ถั่วเน่า) ที่มีคุณค่าทางโภชนาการสูงโดยเชื้อบาซิลลัส ซับทิลิส / Katekan Dajanta
Katekan Dajanta
2011
Development of test kit for screening of tetracycline group residues in longan honey by microbial inhibition assay = การพัฒนาชุดตรวจสอบคัดกรองยาปฎิชีวนะกลุ่มเตตร้าไซคลินตกค้างในน้ำผึ้งลำไยด้วยเทคนิค Miccrobial inhibition assay / Chuleeporn Saksangawong
Chuleeporn Saksangawong
2010
A Development of soft yogurt candy = การพัฒนาลูกอมโยเกิร์ตชนิดนุ่ม / Theerapong Songsanands
Theerapong Songsanands
2012
Optimization of enzymatic extraction condition of black glutinous rice milk for fermented rice product = การหาสภาวะที่เหมาะสมในการสกัดน้ำนมข้าวเหนียวดำด้วยเอนไซม์สำหรับผลิตภัณฑ์หมักจากข้าว / Pornrawin Chaikham
Pornrawin Chaikham
2012
The Production of ethanol and phenylacetylcarbinol from dried longan extract and digested dried longan flesh hydrolysate = การผลิตเอทานอลและฟีนิลแอซีติลคาร์บินอลจากสารสกัดลำไยอบแห้งและสารสกัดกากเนื้อลำไยอบแห้งที่ผ่านการย่อย / Pornpun Wiruch
Pornpun Wiruch
Dec-2014
การผลิตไมโครแคปซูลแอนโทไซยานินจากรำข้าวเหนียวดำ โดยวิธีทำแห้งแบบพ่นฝอยและแช่เยือกแข็ง
ธรรณพ เหล่ากุลดิลก
;
ณัฐพงศ์ กันหา
Dec-2014
การผลิตไคโตโอลิโกแซ็กคาไรด์โดยวิธีทางเอนไซม์และสมบัติต้านจุลินทรีย์ และต้านออกซิเดชัน
ธรรณพ เหล่ากุลดิลก
;
ทิพวิมล โพธิเวส
Oct-2014
ผลของกล้าเชื้อจุลินทรีย์ โปรตีเอส และโคจิถั่วเหลืองต่อคุณภาพของน้าปลาปลาสร้อย
ชาติชาย โขนงนุช
;
วีระชัย บรรดาวงศ์
Dec-2014
Modification of Salt Using Spray Drying and Odor-Induced Saltiness Enhancement
Asst. Prof. Dr. Sujinda Sriwattana
;
Prof. Dr. Witoon Prinyawiwatkul
;
Asst. Prof. Dr. Yuthana Phimolsiripol
;
Dr. Sorada Wanlapa
;
Napapan Chokumnoyporn
Dec-2014
การผลิตต้มส้มไก่ตำรับหลวงพระบางจากเนื้อไก่ประดู่หางดำเชียงใหม่พร้อมบริโภคในบรรจุภัณฑ์อ่อนตัวด้วยกระบวนการทางความร้อน
อภิรักษ์ เพียรมงคล
;
ผไทพิจิตร ดาลาวงศ์
Discover
Author
1
Chuleeporn Saksangawong
1
Katekan Dajanta
1
Napapan Chokumnoyporn
1
Pornpun Wiruch
1
Pornrawin Chaikham
1
Theerapong Songsanands
1
ณัฐพงศ์ กันหา
1
ทิพวิมล โพธิเวส
1
ผไทพิจิตร ดาลาวงศ์
1
วีระชัย บรรดาวงศ์
.
next >
Subject
2
Extracts
1
Bacillus subtilis
1
Bee products
1
Candy
1
Candy industry
1
Enzymes
1
Ethanol
1
Honey -- Analysis
1
Longan
1
Phenylacetylcarbinol
.
next >
Date issued
5
2014
2
2012
1
2011
2
2010