Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Independent Study (IS)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 19 (Search time: 0.014 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2551
ผลของสเตอริไลเซชันต่อคุณภาพของน้ำพริกหนุ่มจากพริกพันธุ์แม่ปิง = Effects of sterilization on qualities of Nam Prik Noom from Capsicum annuum L. var. Maeping / ภักดี ยืนยาว
ภักดี ยืนยาว
2551
ผลของอุณหภูมิและเวลาที่ใช้ในการลวกต่อปริมาณลิโมนินและวิตามินซีในมะนาวพันธุ์แป้น = Effect of blanching temperature and time on limonin and vitamin C Contents in Lime (Citrus aurantifolia Swing) cv.Pan / ธรรมรัตน์ รุ่งสังข์
ธรรมรัตน์ รุ่งสังข์
2551
แนวทางการประยุกต์ใช้หลักเกณฑ์และวิธีการที่ดีในการผลิต (จี.เอ็ม.พี) เพื่อการปรับปรุงอาคารและสิ่งอำนวยความสะดวกของโรงครัวโรงพยาบาล : กรณีศึกษาโรงพยาบาลพุทธชินราชพิษณุโลก = The Application of GMP for improvement of Hospital catering building and facilities : Case study at Buddhachinaraj Phitsanuloke Hospital / ศิริจันทร์ รุ่งยิ้ม
ศิริจันทร์ รุ่งยิ้ม
2551
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ธัญพืชชนิดแท่ง = Development of cereal bar product / กัญวณา ศรีสุข
กัญวณา ศรีสุข
2551
การปรับปรุงคุณภาพของกิมจิโดยการใช้เชื้อบริสุทธิ์เริ่มต้นและความดันสูงยิ่ง = Improvement of Kimchi quality using pure starter cultures and ultra-high pressure / สุวรรณี ชัยชนะ
สุวรรณี ชัยชนะ
2551
การทำแห้งแบบแช่เยือกแข็งของน้ำผึ้ง = Freeze drying of honey / พีรพล เปรมประสพโชค
พีรพล เปรมประสพโชค
2551
คุณภาพการเก็บรักษาน้ำพริกหนุ่มจากพริกพันธุ์แม่ปิงที่ผ่านการพาสเจอไรซ์ = Shelf-life quality of pasteurized Nam Prik Noom from capsicum annum L. var. Maeping / ธัญรัตน์พร ประทีปกุลวงศ์
ธัญรัตน์พร ประทีปกุลวงศ์
2551
ผลของอุณหภูมิและการใช้น้ำมันทอดซ้ำต่อการดูดซับน้ำมัน เนื้อสัมผัสและสีของข้าวเกรียบกุ้งทอด = Effects of temperature and reuse of frying oil on oil uptake, texture and color of fried shrimp chips / ศรายุทธ์ สมประสงค์
ศรายุทธ์ สมประสงค์
2551
การพัฒนาชาชงผสมลำไย พุทราจีนและใบหม่อน = Development of mixed infusion tea from longan, jujube and mulberry leaf / ศุภาพิชญ์ ขัดทา
ศุภาพิชญ์ ขัดทา
2551
ผลของส่วนผสมต่อสมบัติของผลิตภัณฑ์ไส้อั่วมังสวิรัติ = Effect of ingredients on qualities of vegetarian Sai-oua / นัชนา รัตนากรโกวิท
นัชนา รัตนากรโกวิท
Discover
Author
1
กัญวณา ศรีสุข
1
จรินทร์ทิพย์ กำดวง
1
ชญานี ขุนสวัสดิ์
1
ธรรมรัตน์ รุ่งสังข์
1
ธัญรัตน์พร ประทีปกุลวงศ์
1
นัชนา รัตนากรโกวิท
1
พีรพล เปรมประสพโชค
1
ภักดี ยืนยาว
1
รวิพรรณ จาวรรณา
1
รวิวรรณ สันตา
.
next >
Subject
3
น้ำพริกหนุ่ม -- การเก็บและรักษา
2
ลำไย
2
เครื่องดื่ม
2
เทคโนโลยีการผลิตอาหาร
1
กรรมวิธีการผลิต
1
กล้วยน้ำว้า
1
การปรุงอาหาร
1
การแช่เย็น
1
กาแฟ -- การผลิต
1
กิมจิ
.
next >