Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Independent Study (IS)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 15 (Search time: 0.046 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2549
ผลของน้ำผึ้งต่อคุณภาพของโยเกิร์ตนมถั่วเหลืองและการเติบโตของ Bifidobacterium longum ในโยเกิร์ตถั่วเหลือง = Effects of honey on quality of soymilk Yoghurt and growth of bifidobacterium longum in soymilk Yoghurt / เกษร เชิญทอง
เกษร เชิญทอง
2549
ผลของวัตถุดิบและขบวนการผลิตต่อคุณภาพของขนมอบพองจากข้าวเหนียวหัก = Effects of raw materials and processing methods on product quality of baked snacks produced from broken glutinous rice / ขนิษฐา อุ้มอารีย์
ขนิษฐา อุ้มอารีย์
2549
ผลของสายพันธุ์ข้าวแหล่งผลิตลูกแป้ง และปริมาณลำไยอบแห้งต่อคุณภาพของสาโทผสมลำไยอบแห้ง = Effects of rice varieties, luk-paeng sources and dried Longan quantities on the dried Longan blended rice wine (Sato) quality / กรรณิการ์ แสงสร้อย
กรรณิการ์ แสงสร้อย
2549
การเก็บรักษาหม่อนผลสดพันธุ์เชียงใหม่(Morus alba var. Chiangmai) = The storage of fresh mulberry (Morus alba var. Chiangmai) / ธิติพันธ์ จันทพิมพ์
ธิติพันธ์ จันทพิมพ์
2549
การปรับปรุงระบบจีเอ็มพีของผู้ผลิตน้ำพริกหนุ่มรายย่อยในจังหวัดเชียงใหม่ = Improvement of GMP system for small Nam Phrik Noom producers in Chiang Mai Province / จรีย์พร สมพัตร์
จรีย์พร สมพัตร์
2549
คุณภาพของมะเดื่อฝรั่งที่ผ่านการอบแห้งด้วยเครื่องอบแห้งแบบถาด = Quality of common figs dehydrated by tray dryer / กิตตินันท์ ธรรมไชย
กิตตินันท์ ธรรมไชย
2549
การยืดอายุการเก็บรักษาน้ำพริกหนุ่มด้วยวิธีดัดแปลงบรรยากาศและกระบวนการความดันสูง = Shelf life extension of Nam Phrik Noom (Northern Thai Chili Paste) processed by modified atmosphere and high pressure techniques / รังษิมา พิบูลชัยสิทธิ์
รังษิมา พิบูลชัยสิทธิ์
2549
การแปรรูปแยมฝรั่งด้วยเทคนิคความดันสูงและความร้อน = Processing of guava jam using high pressure and thermal techniques / วัชราภรณ์ เวียงอินทร์
วัชราภรณ์ เวียงอินทร์
2549
การสำรวจรูปแบบน้ำพริกหนุ่มที่ผู้บริโภคต้องการ = A survey of Nam Prick Noom in the form demanded by consumers / ทรงกลด ตันทรบันฑิตย์
ทรงกลด ตันทรบันฑิตย์
2549
การวิเคราะห์อันตรายและจุดควบคุมวิกฤตในกระบวนการผลิตพริกป่นอบแห้ง : กรณีศึกษา ห้างหุ้นส่วนจำกัดเอี่ยมกสิกิจ = Analysis of hazards and critical control points in procressing of dehydrated chilli powder: a case study of Iemkasikil Ltd., Part. / จิดาภา มะโนใจ
จิดาภา มะโนใจ
Discover
Author
1
นนท์ สำราญทรัพย์
1
รังษิมา พิบูลชัยสิทธิ์
1
วัชราภรณ์ เวียงอินทร์
1
เกษร เชิญทอง
1
เรวัตร พงษ์พิสุทธินันท์
.
< previous
Subject
2
ความดัน
2
ความร้อน
2
อาหารไทย (ภาคเหนือ)
1
กรดซอร์บิค
1
กรดซาลิไซลิก
1
กรดเบนโซอิก
1
การผลิต
1
การวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤติที...
1
การอบแห้ง
1
ข้าว -- พันธุ์
.
next >