Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 451-460 of 10739 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2553ผลของโอโซนต่อการลดการปนเปื้อนเชื้อจุลินทรีย์และการเปลี่ยนแปลงคุณภาพพริกขี้หนูแห้งและพริกขี้หนูป่น = Effect of ozone on the reduction of microbial contaminants and quality changes of dried and ground chilli / ณัฐพงษ์ จิตรักธรรมณัฐพงษ์ จิตรักธรรม
2010Recycling of Halogenated Organic Solvents and Analysis of Trace Anions in Their Aqueous Extracts by Ion Chromatography = การแปรใช้ใหม่ของตัวทำละลายอินทรีย์ที่มี แฮโลเจนและการวิเคราะห์แอนไอออนปริมาณ น้อยมากในส่วนสกัดน้ำโดยไอออนโครมา โทกราฟี / Arunrat CheenmatchayaArunrat Cheenmatchaya
2554การพัฒนาระบบสนับสนุนการวางแผนการรับสมัครนักเรียนนักศึกษาของวิทยาลัยการอาชีพแม่สะเรียง = Development of supports system for planning students admission of the Maesariang Industrial and Community Education College / มายูร รัตนบุรุษมายูร รัตนบุรุษ
2529การสกัดและวิเคราะห์น้ำมันหอมระเหยจากผลกำจัดต้น = Extraction and analysis of essential oil from xanthoxylum budrunga (Rutanceae) / โชติ รัตนวิไลโชติ รัตนวิไล
2554การเพิ่มประสิทธิภาพในการผลิตเครื่องดื่มเพื่อสุขภาพ = Efficiency improvement in healthy drink production / ธราดล ดวงสุภาธราดล ดวงสุภา
2006Structure of crust and upper mantle beneath Northern Thailand: a model from gravity and magnetic data = โครงสร้างของเปลือกโลกและเนื้อโลกส่วนบนบริเวณภาคเหนือของประเทศไทย แบบจำลองจากข้อมูลความโน้มถ่วงและแม่เหล็กโลก / Noppon PacharapongsakunNoppon Pacharapongsakun
2554การศึกษาค่าความถี่อัลลีลของดีเอ็นเอไมโครแซทเทลไลท์ที่ตำแหน่ง DXS101 ในกลุ่มประชากรคนไทยภาคเหนือ = The study of allele frequencies on microsatellite DNA locus DXS101 in the Northern Thai Population / อนุสรา ดิศเจริญอนุสรา ดิศเจริญ
2008Electrocoagulation of some coluring matters in aqueous alcoholic = การจับก้อนสารสีบางชนิดด้วยไฟฟ้าในสารละลายแอลกอฮอล์ผสมน้ำและการประยุกต์ / Kanlaya JumpatongKanlaya Jumpatong
2523การศึกษาการผลิตน้ำส้มสายชูจากน้ำมะพร้าว โดยวิธีหมักแบบเร็ว = Study of vinegar production from coconut water by quick fermentation process / จิตตพงษ์ โรจนสารัมภกิจจิตตพงษ์ โรจนสารัมภกิจ
1980The content of oxalic acid, calcium, phosphorus, magnesium and ascorbic acid in vegetables consumed by natived of Chiang Mai = ปริมาณของกรดออกซาลิค, แคลเซี่ยม, ฟอสฟอรัส, แมกนีเซี่ยมและกรดแอสคอบิค ในพืชผักที่ใช้เป็นอาหารของประชาชนในจังหวัดเชียงใหม่ / by Suree KunterarakSuree Kunterarak