Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/37454
Title: โครงการเรื่องการเปลี่ยนแปลงทางชีวเคมีระหว่างการสุกและการเก็บรักษาแบบแช่เยือกแข็งของมะม่วงพันธุ์โชคอนันต์และมหาชนก : รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ = Biochemical changes during ripening of mango fruit and frozen storage of mango flesh cv. Chok-Anan and Maha-Chanok) / นิธิยา รัตนาปนนท์... [และคนอื่นๆ]
Authors: นิธิยา รัตนาปนนท์
Authors: นิธิยา รัตนาปนนท์
Keywords: มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ -- วิจัย;คณะอุตสาหกรรมเกษตร -- วิจัย;มะม่วง -- การสุก;มะม่วง -- การเยือกแข็ง;มะม่วง -- พันธุ์โชคอนันต์;มะม่วง -- พันธุ์มหาชนก;งานวิจัยคณะอุตสาหกรรมเกษตร
Issue Date: 2550
Publisher: กรุงเทพฯ : สำนักงานกองทุนสนับสนุนการวิจัย, 2550
Gov't Doc #: ส.ร. 634.44 น343ค
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1427494
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/37454
Appears in Collections:AGRO: Technical Reports

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.