Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/37454
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนิธิยา รัตนาปนนท์en_US
dc.date.accessioned2014-12-09T03:53:01Z-
dc.date.available2014-12-09T03:53:01Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocส.ร. 634.44 น343คen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1427494en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/37454-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherกรุงเทพฯ : สำนักงานกองทุนสนับสนุนการวิจัย, 2550en_US
dc.subjectมหาวิทยาลัยเชียงใหม่ -- วิจัยen_US
dc.subjectคณะอุตสาหกรรมเกษตร -- วิจัยen_US
dc.subjectมะม่วง -- การสุกen_US
dc.subjectมะม่วง -- การเยือกแข็งen_US
dc.subjectมะม่วง -- พันธุ์โชคอนันต์en_US
dc.subjectมะม่วง -- พันธุ์มหาชนกen_US
dc.subjectงานวิจัยคณะอุตสาหกรรมเกษตรen_US
dc.titleโครงการเรื่องการเปลี่ยนแปลงทางชีวเคมีระหว่างการสุกและการเก็บรักษาแบบแช่เยือกแข็งของมะม่วงพันธุ์โชคอนันต์และมหาชนก : รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ = Biochemical changes during ripening of mango fruit and frozen storage of mango flesh cv. Chok-Anan and Maha-Chanok) / นิธิยา รัตนาปนนท์... [และคนอื่นๆ]en_US
dc.typeResearchen_US
Appears in Collections:AGRO: Technical Reports

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.