Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/35471
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กฤษณา กิจยุทธชัย | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T06:20:16Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T06:20:16Z | - |
dc.date.issued | 2546 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.8 ก918อ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1340451 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/35471 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546 | en_US |
dc.subject | อุตสากรรมแปรรูปอาหาร | en_US |
dc.subject | สับปะรด | en_US |
dc.subject | ผู้ประกอบการ -- ประจวบคีรีขันธ์ | en_US |
dc.title | อุตสาหกรรมแปรรูปสับปะรดในจังหวัดประจวบคีรีขันธ์ : พัฒนาการทางพื้นที่ความเชื่อมโยง และพฤติกรรมการตัดสินใจของผู้ประกอบการภายใต้กระแสโลกาภิวัฒน์ / กฤษณา กิจยุทธชัย | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | SOC: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
geog0946kk_tpg.pdf | 131.41 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
geog0946kk_abs.pdf | 163.07 kB | Adobe PDF | View/Open | |
geog0946kk_con.pdf | 139.75 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
geog0946kk_ch1.pdf | 907.87 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
geog0946kk_ch2.pdf | 1.05 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
geog0946kk_ch3.pdf | 779.02 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
geog0946kk_ch4.pdf | 1.98 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
geog0946kk_ch5.pdf | 1.04 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
geog0946kk_ch6.pdf | 359.53 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
geog0946kk_ch7.pdf | 201.05 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
geog0946kk_bib.pdf | 168.47 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
geog0946kk_app.pdf | 281.41 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.