Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33922
Title: การเก็บกักลิ่นรสของแหนมที่ทำจากเนื้อหมูและวัตถุดิบอื่นๆ = Flavor retention of Nham made from pork and other materials / ปนัดดา จันทร์เนย
Authors: ปนัดดา จันทร์เนย
Authors: ปนัดดา จันทร์เนย
Keywords: แหนม;เนื้อสุกร;สารแต่งกลิ่นและรสอาหาร
Issue Date: 2547
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547
Gov't Doc #: ว 664.926 ป1511ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1363299
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33922
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.