Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33922
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปนัดดา จันทร์เนย | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T04:39:21Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T04:39:21Z | - |
dc.date.issued | 2547 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.926 ป1511ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1363299 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33922 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547 | en_US |
dc.subject | แหนม | en_US |
dc.subject | เนื้อสุกร | en_US |
dc.subject | สารแต่งกลิ่นและรสอาหาร | en_US |
dc.title | การเก็บกักลิ่นรสของแหนมที่ทำจากเนื้อหมูและวัตถุดิบอื่นๆ = Flavor retention of Nham made from pork and other materials / ปนัดดา จันทร์เนย | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biot0647pj_tpg.pdf | 193.61 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0647pj_abs.pdf | 262.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biot0647pj_con.pdf | 433.51 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0647pj_ch1.pdf | 1.58 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0647pj_ch2.pdf | 459.88 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0647pj_ch3.pdf | 1.74 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0647pj_ch4.pdf | 979.68 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0647pj_ch5.pdf | 270.36 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0647pj_bib.pdf | 325.43 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot0647pj_app.pdf | 767.69 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.