Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33922
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปนัดดา จันทร์เนยen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:39:21Z-
dc.date.available2014-09-19T04:39:21Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.govdocว 664.926 ป1511กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1363299en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33922-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547en_US
dc.subjectแหนมen_US
dc.subjectเนื้อสุกรen_US
dc.subjectสารแต่งกลิ่นและรสอาหารen_US
dc.titleการเก็บกักลิ่นรสของแหนมที่ทำจากเนื้อหมูและวัตถุดิบอื่นๆ = Flavor retention of Nham made from pork and other materials / ปนัดดา จันทร์เนยen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.