Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33649
Title: การวิเคราะห์สารให้กลิ่นจากแป้งและกากถั่วเหลือง ที่ผลิตโดย Candida norvegica MD 1-2-1 ด้วยเทคนิค GC-MS และ HS-SPME / วิมลรัตน์ พจน์ไตรทิพย์
Authors: วิมลรัตน์ พจน์ไตรทิพย์
Authors: วิมลรัตน์ พจน์ไตรทิพย์
Keywords: สารประกอบให้กลิ่น;แป้ง;กากถั่วเหลือง
Issue Date: 2545
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545
Gov't Doc #: ว 547.6046 ว367ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1326401
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33649
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.