Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33649
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วิมลรัตน์ พจน์ไตรทิพย์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T04:36:32Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T04:36:32Z | - |
dc.date.issued | 2545 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 547.6046 ว367ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1326401 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33649 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545 | en_US |
dc.subject | สารประกอบให้กลิ่น | en_US |
dc.subject | แป้ง | en_US |
dc.subject | กากถั่วเหลือง | en_US |
dc.title | การวิเคราะห์สารให้กลิ่นจากแป้งและกากถั่วเหลือง ที่ผลิตโดย Candida norvegica MD 1-2-1 ด้วยเทคนิค GC-MS และ HS-SPME / วิมลรัตน์ พจน์ไตรทิพย์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biot1145wp_tpg.pdf | 80.61 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot1145wp_abs.pdf | 102.81 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biot1145wp_con.pdf | 210.84 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot1145wp_ch1.pdf | 871.26 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot1145wp_ch2.pdf | 185.06 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot1145wp_ch3.pdf | 481.26 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot1145wp_ch4.pdf | 158.54 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot1145wp_ch5.pdf | 43.55 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot1145wp_bib.pdf | 133.68 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biot1145wp_app.pdf | 916.57 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.