Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33020
Title: ผลยับยั้งของสารสกัดจากเห็ดรับประทานได้ ต่อเชื้อแบคทีเรียบางชนิด / กฤติกา ณ เชียงใหม่
Authors: กฤติกา ณ เชียงใหม่
Authors: กฤติกา ณ เชียงใหม่
Keywords: อุทยานแห่งชาติดอยสุเทพ-ปุย;สารสกัดจากพืช;เห็ด -- เชียงใหม่;แบคทีเรีย -- การเจริญเติบโต
Issue Date: 2541
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2541
Gov't Doc #: ว/ภน 579.6 ก914ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1227564
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33020
Appears in Collections:SCIENCE: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
biol1041kn_abs.pdf108.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.