Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33020
Title: | ผลยับยั้งของสารสกัดจากเห็ดรับประทานได้ ต่อเชื้อแบคทีเรียบางชนิด / กฤติกา ณ เชียงใหม่ |
Authors: | กฤติกา ณ เชียงใหม่ |
Authors: | กฤติกา ณ เชียงใหม่ |
Keywords: | อุทยานแห่งชาติดอยสุเทพ-ปุย;สารสกัดจากพืช;เห็ด -- เชียงใหม่;แบคทีเรีย -- การเจริญเติบโต |
Issue Date: | 2541 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2541 |
Gov't Doc #: | ว/ภน 579.6 ก914ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1227564 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33020 |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biol1041kn_abs.pdf | 108.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.