Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33020
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกฤติกา ณ เชียงใหม่en_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:25:21Z-
dc.date.available2014-09-19T04:25:21Z-
dc.date.issued2541en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 579.6 ก914ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1227564en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33020-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2541en_US
dc.subjectอุทยานแห่งชาติดอยสุเทพ-ปุยen_US
dc.subjectสารสกัดจากพืชen_US
dc.subjectเห็ด -- เชียงใหม่en_US
dc.subjectแบคทีเรีย -- การเจริญเติบโตen_US
dc.titleผลยับยั้งของสารสกัดจากเห็ดรับประทานได้ ต่อเชื้อแบคทีเรียบางชนิด / กฤติกา ณ เชียงใหม่en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
biol1041kn_abs.pdf108.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.