Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/32832
Title: การเปลี่ยนแปลงรงควัตถุในผลมะม่วงและลิ้นจี่ในช่วงก่อนและหลังการเก็บเกี่ยว / อัญชุลี ยินดี
Authors: อัญชุลี ยินดี
Authors: อัญชุลี ยินดี
Keywords: รงควัตถุ;มะม่วง -- การเก็บเกี่ยว;ลิ้นจี่ -- การเก็บเกี่ยว
Issue Date: 2539
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2539
Gov't Doc #: ว 581.19297 อ113ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1186132
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/32832
Appears in Collections:SCIENCE: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
biol0139ay_abs.pdf143.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.