Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/32832
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอัญชุลี ยินดีen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:25:01Z-
dc.date.available2014-09-19T04:25:01Z-
dc.date.issued2539en_US
dc.identifier.govdocว 581.19297 อ113กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1186132en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/32832-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2539en_US
dc.subjectรงควัตถุen_US
dc.subjectมะม่วง -- การเก็บเกี่ยวen_US
dc.subjectลิ้นจี่ -- การเก็บเกี่ยวen_US
dc.titleการเปลี่ยนแปลงรงควัตถุในผลมะม่วงและลิ้นจี่ในช่วงก่อนและหลังการเก็บเกี่ยว / อัญชุลี ยินดีen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
biol0139ay_abs.pdf143.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.