Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/30925
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ลักขณา เหมาะหมาย | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T03:09:44Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T03:09:44Z | - |
dc.date.issued | 2545 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว ล211กห 2545 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 583.96 ล111ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1308021 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/30925 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545 | en_US |
dc.subject | แมงลัก | en_US |
dc.subject | สมุนไพร | en_US |
dc.subject | อาหารเพื่อสุขภาพ | en_US |
dc.subject | Ocimum canum | en_US |
dc.subject | Basil | en_US |
dc.subject | Dietary supplements | en_US |
dc.subject | Fiber in human nutrition | en_US |
dc.title | การแยก การควบคุมคุณภาพ และการพัฒนาผลิตภัณฑ์เพื่อสุขภาพจากสารเมือกเมล็ดแมงลัก / ลักขณา เหมาะหมาย | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | PHARMACY: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
pharm0945lm_tpg.pdf | 65.95 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
pharm0945lm_abs.pdf | 117.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
pharm0945lm_con.pdf | 107.22 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
pharm0945lm_ch1.pdf | 740.58 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
pharm0945lm_ch2.pdf | 322.13 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
pharm0945lm_ch3.pdf | 1.66 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
pharm0945lm_ch4.pdf | 501.45 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
pharm0945lm_ch5.pdf | 96.33 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
pharm0945lm_bib.pdf | 162.44 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
pharm0945lm_app.pdf | 478.8 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.