Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/30925
Title: การแยก การควบคุมคุณภาพ และการพัฒนาผลิตภัณฑ์เพื่อสุขภาพจากสารเมือกเมล็ดแมงลัก / ลักขณา เหมาะหมาย
Authors: ลักขณา เหมาะหมาย
Authors: ลักขณา เหมาะหมาย
Keywords: แมงลัก;สมุนไพร;อาหารเพื่อสุขภาพ;Ocimum canum;Basil;Dietary supplements;Fiber in human nutrition
Issue Date: 2545
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545
Gov't Doc #: ว ล211กห 2545
ว 583.96 ล111ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1308021
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/30925
Appears in Collections:PHARMACY: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.