Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28471
Title: การเปลี่ยนแปลงคุณภาพของเนื้อมะม่วงสุกและเนื้อลิ้นจี่ภายหลังการแช่เยือกแข็งด้วยวิธีไครโอจีนิกและระหว่างการเก็บรักษา = Quality changes in ripen mango and litchi fleshes after cryogenic freezing and during storage / จุฬาลักษณ์ ตั้งตัว
Authors: จุฬาลักษณ์ ตั้งตัว
Authors: จุฬาลักษณ์ ตั้งตัว
Keywords: มะม่วง -- การเก็บและรักษา;ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา;ผลไม้แช่แข็ง;เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว
Issue Date: 2552
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552
Gov't Doc #: ว 664.02852 จ492ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1459593
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28471
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0452jt_tpg.pdf871.62 kBAdobe PDFView/Open
post0452jt_abs.pdf531.75 kBAdobe PDFView/Open
post0452jt_con.pdf522.13 kBAdobe PDFView/Open
post0452jt_ch1.pdf545.03 kBAdobe PDFView/Open
post0452jt_ch2.pdf887.66 kBAdobe PDFView/Open
post0452jt_ch3.pdf2.81 MBAdobe PDFView/Open
post0452jt_ch4.pdf1.55 MBAdobe PDFView/Open
post0452jt_ch5.pdf474.24 kBAdobe PDFView/Open
post0452jt_bib.pdf531.14 kBAdobe PDFView/Open
post0452jt_app.pdf798.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.