Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28471
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จุฬาลักษณ์ ตั้งตัว | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T01:48:11Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T01:48:11Z | - |
dc.date.issued | 2552 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.02852 จ492ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1459593 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28471 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 | en_US |
dc.subject | มะม่วง -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | ผลไม้แช่แข็ง | en_US |
dc.subject | เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว | en_US |
dc.title | การเปลี่ยนแปลงคุณภาพของเนื้อมะม่วงสุกและเนื้อลิ้นจี่ภายหลังการแช่เยือกแข็งด้วยวิธีไครโอจีนิกและระหว่างการเก็บรักษา = Quality changes in ripen mango and litchi fleshes after cryogenic freezing and during storage / จุฬาลักษณ์ ตั้งตัว | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post0452jt_tpg.pdf | 871.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0452jt_abs.pdf | 531.75 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0452jt_con.pdf | 522.13 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0452jt_ch1.pdf | 545.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0452jt_ch2.pdf | 887.66 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0452jt_ch3.pdf | 2.81 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0452jt_ch4.pdf | 1.55 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0452jt_ch5.pdf | 474.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0452jt_bib.pdf | 531.14 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0452jt_app.pdf | 798.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.