Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28444
Title: ผลของออกซิเจนและวอเตอร์แอคทิวิตี้ต่อคุณภาพของเนื้อลำไยอบแห้งระหว่างการเก็บรักษา = Effects of exygen and water activity on quality of dried longan flesh duning storage / ประสิทธิ์ แก่นแก้ว
Authors: ประสิทธิ์ แก่นแก้ว
Authors: ประสิทธิ์ แก่นแก้ว
Keywords: ลำไย -- การเก็บและรักษา;ลำไยอบแห้ง;ออกซิเจน
Issue Date: 2548
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548
Gov't Doc #: ว 664.823 ป17118ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1386713
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28444
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post1048pk_tpg.pdf435.99 kBAdobe PDFView/Open
post1048pk_abs.pdf255.93 kBAdobe PDFView/Open
post1048pk_con.pdf286.73 kBAdobe PDFView/Open
post1048pk_ch1.pdf158.29 kBAdobe PDFView/Open
post1048pk_ch2.pdf514.19 kBAdobe PDFView/Open
post1048pk_ch3.pdf301.86 kBAdobe PDFView/Open
post1048pk_ch4.pdf1.2 MBAdobe PDFView/Open
post1048pk_ch5.pdf159.16 kBAdobe PDFView/Open
post1048pk_bib.pdf166.55 kBAdobe PDFView/Open
post1048pk_app.pdf262.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.