Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28444
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ประสิทธิ์ แก่นแก้ว | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T01:47:52Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T01:47:52Z | - |
dc.date.issued | 2548 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.823 ป17118ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1386713 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28444 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548 | en_US |
dc.subject | ลำไย -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | ลำไยอบแห้ง | en_US |
dc.subject | ออกซิเจน | en_US |
dc.title | ผลของออกซิเจนและวอเตอร์แอคทิวิตี้ต่อคุณภาพของเนื้อลำไยอบแห้งระหว่างการเก็บรักษา = Effects of exygen and water activity on quality of dried longan flesh duning storage / ประสิทธิ์ แก่นแก้ว | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post1048pk_tpg.pdf | 435.99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post1048pk_abs.pdf | 255.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post1048pk_con.pdf | 286.73 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post1048pk_ch1.pdf | 158.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post1048pk_ch2.pdf | 514.19 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post1048pk_ch3.pdf | 301.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post1048pk_ch4.pdf | 1.2 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post1048pk_ch5.pdf | 159.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post1048pk_bib.pdf | 166.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post1048pk_app.pdf | 262.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.