Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28343
Title: อิทธิพลของอุณหภูมิและชั้นความหนาต่อการอบแห้งหอมหัวใหญ่หั่น ในเครื่องอบแห้งแบบสลับทิศทางลมร้อน / ศิริทรัพย์ เถาปฐม
Authors: ศิริทรัพย์ เถาปฐม
Authors: ศิริทรัพย์ เถาปฐม
Keywords: หอมหัวใหญ่ -- การอบแห้ง;เครื่องอบแห้ง;อุณหภูมิ
Issue Date: 2544
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544
Gov't Doc #: ว/ภน 635.25 ศ373อ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1295058
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28343
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0944st_tpg.pdf84.02 kBAdobe PDFView/Open
post0944st_abs.pdf116.63 kBAdobe PDFView/Open
post0944st_con.pdf178.67 kBAdobe PDFView/Open
post0944st_ch1.pdf163.19 kBAdobe PDFView/Open
post0944st_ch2.pdf658.71 kBAdobe PDFView/Open
post0944st_ch3.pdf571.2 kBAdobe PDFView/Open
post0944st_ch4.pdf1.62 MBAdobe PDFView/Open
post0944st_ch5.pdf141.6 kBAdobe PDFView/Open
post0944st_bib.pdf118.13 kBAdobe PDFView/Open
post0944st_app.pdf302.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.