Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28343
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศิริทรัพย์ เถาปฐมen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:46:52Z-
dc.date.available2014-09-19T01:46:52Z-
dc.date.issued2544en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 635.25 ศ373อen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1295058en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28343-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544en_US
dc.subjectหอมหัวใหญ่ -- การอบแห้งen_US
dc.subjectเครื่องอบแห้งen_US
dc.subjectอุณหภูมิen_US
dc.titleอิทธิพลของอุณหภูมิและชั้นความหนาต่อการอบแห้งหอมหัวใหญ่หั่น ในเครื่องอบแห้งแบบสลับทิศทางลมร้อน / ศิริทรัพย์ เถาปฐมen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0944st_tpg.pdf84.02 kBAdobe PDFView/Open
post0944st_abs.pdf116.63 kBAdobe PDFView/Open
post0944st_con.pdf178.67 kBAdobe PDFView/Open
post0944st_ch1.pdf163.19 kBAdobe PDFView/Open
post0944st_ch2.pdf658.71 kBAdobe PDFView/Open
post0944st_ch3.pdf571.2 kBAdobe PDFView/Open
post0944st_ch4.pdf1.62 MBAdobe PDFView/Open
post0944st_ch5.pdf141.6 kBAdobe PDFView/Open
post0944st_bib.pdf118.13 kBAdobe PDFView/Open
post0944st_app.pdf302.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.