Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28343
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศิริทรัพย์ เถาปฐม | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T01:46:52Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T01:46:52Z | - |
dc.date.issued | 2544 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 635.25 ศ373อ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1295058 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28343 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544 | en_US |
dc.subject | หอมหัวใหญ่ -- การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | เครื่องอบแห้ง | en_US |
dc.subject | อุณหภูมิ | en_US |
dc.title | อิทธิพลของอุณหภูมิและชั้นความหนาต่อการอบแห้งหอมหัวใหญ่หั่น ในเครื่องอบแห้งแบบสลับทิศทางลมร้อน / ศิริทรัพย์ เถาปฐม | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post0944st_tpg.pdf | 84.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0944st_abs.pdf | 116.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0944st_con.pdf | 178.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0944st_ch1.pdf | 163.19 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0944st_ch2.pdf | 658.71 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0944st_ch3.pdf | 571.2 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0944st_ch4.pdf | 1.62 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0944st_ch5.pdf | 141.6 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0944st_bib.pdf | 118.13 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0944st_app.pdf | 302.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.