Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27412
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศราญดา ตั๋นโนen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T09:14:44Z-
dc.date.available2014-09-18T09:14:44Z-
dc.date.issued2555en_US
dc.identifier.govdocว 572.57 ศ172กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1518814en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27412-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555en_US
dc.subjectลิปิดen_US
dc.subjectสาหร่ายen_US
dc.subjectการสกัดด้วยสารตัวทำละลายen_US
dc.titleการใช้ไมโครเวฟช่วยสกัดและการหาลักษณะเฉพาะของลิปิดจากสาหร่ายเทา = Microwave-assisted extraction and characterization of lipids from spirogyra algae / ศราญดา ตั๋นโนen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:ENG: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.