Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20862
Title: | แนวทางการพัฒนาระบบคุณภาพ HACCP เพื่อการส่งออกผลิตภัณฑ์ถั่วเหลืองฝักสดแช่แข็ง กรณีศึกษา บริษัทยูเนี่ยนฟรอสท์ จำกัด / สุดคนึง พงษ์พิสุทธินันท์ |
Authors: | สุดคนึง พงษ์พิสุทธินันท์ |
Authors: | สุดคนึง พงษ์พิสุทธินันท์ |
Keywords: | บริษัทยูเนี่ยนฟรอสท์;ระบบวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุม;อุตสาหกรรมอาหาร -- การควบคุมคุณภาพ;ถั่วเหลืองแช่แข็ง |
Issue Date: | 2543 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2543 |
Gov't Doc #: | ว 658.56 ส441น |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1268412 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20862 |
Appears in Collections: | BA: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
mba0943sp_tpg.pdf | 64.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0943sp_abs.pdf | 135.41 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0943sp_con.pdf | 75.65 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0943sp_ch1.pdf | 120.71 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0943sp_ch2.pdf | 524.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0943sp_ch3.pdf | 164.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0943sp_ch4.pdf | 1.36 MB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0943sp_ch5.pdf | 389.59 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0943sp_bib.pdf | 61.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
mba0943sp_app.pdf | 574.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.