Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20467
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปนัดดา ฤทธิ์นุชen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:26:16Z-
dc.date.available2014-09-18T06:26:16Z-
dc.date.issued2555en_US
dc.identifier.govdocว 663.9 ป1511กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1525926en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20467-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555en_US
dc.subjectเครื่องดื่มผง -- การผลิตen_US
dc.subjectมะนาว -- การอบแห้งen_US
dc.subjectมะนาว -- การแปรรูปen_US
dc.titleการศึกษาสภาวะการแปรรูปและจลนพลศาสตร์ของเครื่องดื่มน้ำมะนาวผงโดยวิธีการทำแห้งแบบโฟม-แมท = Study of processing conditions and kinetics of lime beverage powder using foam-mat drying / ปนัดดา ฤทธิ์นุชen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.