Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20452
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศิริพงษ์ โคตรบรรเทาen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:26:06Z-
dc.date.available2014-09-18T06:26:06Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 637.3 ศ373กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1505519en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20452-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectหางเนย -- การใช้ประโยชน์en_US
dc.subjectเนยแข็ง -- การผลิตen_US
dc.titleการแยกเวย์โปรตีนจากน้ำเวย์โดยใช้เทคนิคการสร้างฟองแบบต่อเนื่อง = Whey protein recovery from cheese whey by Continuous foam fractionation technique / ศิริพงษ์ โคตรบรรเทาen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food20354sk_tpg.pdf420.91 kBAdobe PDFView/Open
food20354sk_abs.pdf180.33 kBAdobe PDFView/Open
food20354sk_con.pdf194.33 kBAdobe PDFView/Open
food20354sk_ch1.pdf179.64 kBAdobe PDFView/Open
food20354sk_ch2.pdf1.87 MBAdobe PDFView/Open
food20354sk_ch3.pdf290.87 kBAdobe PDFView/Open
food20354sk_ch4.pdf530.55 kBAdobe PDFView/Open
food20354sk_ch5.pdf180.78 kBAdobe PDFView/Open
food20354sk_bib.pdf202.29 kBAdobe PDFView/Open
food20354sk_app.pdf1.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.