Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20450
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุชาดา นกเถื่อน | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:26:05Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:26:05Z | - |
dc.date.issued | 2554 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 641.8654 ส422ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1505132 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20450 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554 | en_US |
dc.subject | คุกกี้ | en_US |
dc.subject | เทคโนโลยีการผลิตอาหาร | en_US |
dc.title | การพัฒนาคุกกี้แป้งข้าวเจ้าที่ลดค่าดัชนีน้ำตาลด้วยสารทดแทนความหวานและเส้นใยอาหารจากเปลือกชั้นในของผลส้มโอ = Development of rice flour cookie with reduced glycemic index using sugar substittutes and dietary fiber from pomelo albedo / สุชาดา นกเถื่อน | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
agip20354sn_tpg.pdf | 235.6 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip20354sn_abs.pdf | 179.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip20354sn_con.pdf | 183.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip20354sn_ch1.pdf | 173.99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip20354sn_ch2.pdf | 560.9 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip20354sn_ch3.pdf | 270.52 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip20354sn_ch4.pdf | 398.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip20354sn_ch5.pdf | 173.06 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip20354sn_bib.pdf | 237.74 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip20354sn_app.pdf | 387.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.