Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20434
Title: ผลของการบรรจุแบบแอคทีฟและการลดอุณหภูมิแบบสุญญากาศต่อคุณภาพของผักชีไทยอินทรีย์ = Effect of active packaging and vacuum cooling on quality of organic Thai cilantro / อภิชาติ ศิรินานุวัฒน์
Authors: อภิชาติ ศิรินานุวัฒน์
Keywords: เทคโนโลยีสุญญากาศ
การควบคุมอุณหภูมิ
บรรจุภัณฑ์อาหาร
ผักชี -- การเก็บและรักษา
Issue Date: 2553
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553
Gov't Doc #: ว 621.55 อ163ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1492939
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20434
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
enfo1053as_tpg.pdf523.06 kBAdobe PDFView/Open
enfo1053as_abs.pdf452.26 kBAdobe PDFView/Open
enfo1053as_con.pdf456 kBAdobe PDFView/Open
enfo1053as_ch1.pdf466.25 kBAdobe PDFView/Open
enfo1053as_ch2.pdf679.99 kBAdobe PDFView/Open
enfo1053as_ch3.pdf544.7 kBAdobe PDFView/Open
enfo1053as_ch4.pdf1.22 MBAdobe PDFView/Open
enfo1053as_ch5.pdf443.8 kBAdobe PDFView/Open
enfo1053as_bib.pdf477.45 kBAdobe PDFView/Open
enfo1053as_app.pdf1.75 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.