Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20434
Title: | ผลของการบรรจุแบบแอคทีฟและการลดอุณหภูมิแบบสุญญากาศต่อคุณภาพของผักชีไทยอินทรีย์ = Effect of active packaging and vacuum cooling on quality of organic Thai cilantro / อภิชาติ ศิรินานุวัฒน์ |
Authors: | อภิชาติ ศิรินานุวัฒน์ |
Authors: | อภิชาติ ศิรินานุวัฒน์ |
Keywords: | เทคโนโลยีสุญญากาศ;การควบคุมอุณหภูมิ;บรรจุภัณฑ์อาหาร;ผักชี -- การเก็บและรักษา |
Issue Date: | 2553 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553 |
Gov't Doc #: | ว 621.55 อ163ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1492939 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20434 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
enfo1053as_tpg.pdf | 523.06 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1053as_abs.pdf | 452.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1053as_con.pdf | 456 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1053as_ch1.pdf | 466.25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1053as_ch2.pdf | 679.99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1053as_ch3.pdf | 544.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1053as_ch4.pdf | 1.22 MB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1053as_ch5.pdf | 443.8 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1053as_bib.pdf | 477.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
enfo1053as_app.pdf | 1.75 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.