Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20430
Title: | การปรับปรุงกระบวนการผลิตและสมบัติของนมผึ้งบริสุทธิ์อัดเม็ด = Process improvement and properties of pure royal jelly tablets / ครองจิต วรรณวงศ์ |
Authors: | ครองจิต วรรณวงศ์ |
Authors: | ครองจิต วรรณวงศ์ |
Keywords: | นมผึ้ง;ผลิตภัณฑ์ผึ้ง |
Issue Date: | 2553 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553 |
Gov't Doc #: | ว 638.16 ค179ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1490671 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20430 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0353kw_tpg.pdf | 595.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353kw_abs.pdf | 560.72 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353kw_con.pdf | 793.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353kw_ch1.pdf | 583.53 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353kw_ch2.pdf | 3.75 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353kw_ch3.pdf | 1.62 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353kw_ch4.pdf | 3.21 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353kw_ch5.pdf | 623.31 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353kw_bib.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353kw_app.pdf | 3.25 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.