Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20406
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพัตสลา ใจดำรงค์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:40Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:40Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว 641.34 พ114กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1466008en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20406-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectน้ำส้ม -- การแปรรูปen_US
dc.subjectน้ำผลไม้ -- การผลิตen_US
dc.subjectเครื่องอบแห้งen_US
dc.titleการผลิตน้ำส้มผงด้วยเครื่องอบแห้งสุญญากาศแบบอินฟราเรดหลังผ่านกรรมวิธีโฟมแมต = Production of orange juice powder using infrared vacuum dryer after foam mat processing / พัตสลา ใจดำรงค์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0352pj_tpg.pdf554.03 kBAdobe PDFView/Open
food0352pj_abs.pdf489.63 kBAdobe PDFView/Open
food0352pj_con.pdf501.83 kBAdobe PDFView/Open
food0352pj_ch1.pdf510.73 kBAdobe PDFView/Open
food0352pj_ch2.pdf987.11 kBAdobe PDFView/Open
food0352pj_ch3.pdf617.78 kBAdobe PDFView/Open
food0352pj_ch4.pdf1.72 MBAdobe PDFView/Open
food0352pj_ch5.pdf483.53 kBAdobe PDFView/Open
food0352pj_bib.pdf562.34 kBAdobe PDFView/Open
food0352pj_app.pdf1.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.