Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20406
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | พัตสลา ใจดำรงค์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:40Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:40Z | - |
dc.date.issued | 2552 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 641.34 พ114ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1466008 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20406 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 | en_US |
dc.subject | น้ำส้ม -- การแปรรูป | en_US |
dc.subject | น้ำผลไม้ -- การผลิต | en_US |
dc.subject | เครื่องอบแห้ง | en_US |
dc.title | การผลิตน้ำส้มผงด้วยเครื่องอบแห้งสุญญากาศแบบอินฟราเรดหลังผ่านกรรมวิธีโฟมแมต = Production of orange juice powder using infrared vacuum dryer after foam mat processing / พัตสลา ใจดำรงค์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0352pj_tpg.pdf | 554.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0352pj_abs.pdf | 489.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0352pj_con.pdf | 501.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0352pj_ch1.pdf | 510.73 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0352pj_ch2.pdf | 987.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0352pj_ch3.pdf | 617.78 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0352pj_ch4.pdf | 1.72 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0352pj_ch5.pdf | 483.53 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0352pj_bib.pdf | 562.34 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0352pj_app.pdf | 1.36 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.