Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20403
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธาริณี ทิมาบุตรen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:39Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:39Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว 661.806 ธ273กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1466003en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20403-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectพืชให้กลิ่นหอมen_US
dc.subjectเตย (พืช)en_US
dc.subjectน้ำมันหอมระเหยen_US
dc.titleการสกัดสารหอมจากใบเตยเพื่อใช้ในการผลิตข้าวเคลือบสารหอมบรรจุซองรีทอร์ทเพาช์ = Extraction of aromatic compounds from pandan leaves for producing aroma-coated rice in retort pouch / ธาริณี ทิมาบุตรen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
enfo0952tt_tpg.pdf544.13 kBAdobe PDFView/Open
enfo0952tt_abs.pdf529.25 kBAdobe PDFView/Open
enfo0952tt_con.pdf499.69 kBAdobe PDFView/Open
enfo0952tt_ch1.pdf491.65 kBAdobe PDFView/Open
enfo0952tt_ch2.pdf1.56 MBAdobe PDFView/Open
enfo0952tt_ch3.pdf584.87 kBAdobe PDFView/Open
enfo0952tt_ch4.pdf2.33 MBAdobe PDFView/Open
enfo0952tt_ch5.pdf475.66 kBAdobe PDFView/Open
enfo0952tt_bib.pdf580.3 kBAdobe PDFView/Open
enfo0952tt_app.pdf1.76 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.