Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20396
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorณัฐฌา เหล่ากุลดิลกen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:35Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:35Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว 664 ณ1132กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1459677en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20396-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectการควบคุมกลิ่นen_US
dc.subjectเทียนอบen_US
dc.subjectเครื่องหอมen_US
dc.titleการเก็บกักกลิ่นรสเทียนอบ = Flavor encapsulation of Thian-Ob (Thai-dessert flavoring) / ณัฐฌา เหล่ากุลดิลกen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agip0352nl_tpg.pdf560.82 kBAdobe PDFView/Open
agip0352nl_abs.pdf501.91 kBAdobe PDFView/Open
agip0352nl_con.pdf512.81 kBAdobe PDFView/Open
agip0352nl_ch1.pdf472.37 kBAdobe PDFView/Open
agip0352nl_ch2.pdf1.17 MBAdobe PDFView/Open
agip0352nl_ch3.pdf606.84 kBAdobe PDFView/Open
agip0352nl_ch4.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open
agip0352nl_ch5.pdf493.32 kBAdobe PDFView/Open
agip0352nl_bib.pdf531.24 kBAdobe PDFView/Open
agip0352nl_app.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.