Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20384
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วารุณี ตองหว้าน | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:28Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:28Z | - |
dc.date.issued | 2551 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 637.354 ว274ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1447558 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20384 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 | en_US |
dc.subject | เนยแข็ง -- การผลิต | en_US |
dc.subject | สมุนไพร | en_US |
dc.title | ผลของสมุนไพรต่อคุณภาพของเนยแข็งเชดดาร์ = Effect of herb on cheddar cheese quality / วารุณี ตองหว้าน | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0551wt_tpg.pdf | 818.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0551wt_abs.pdf | 468.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0551wt_con.pdf | 483.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0551wt_ch1.pdf | 482.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0551wt_ch2.pdf | 659.31 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0551wt_ch3.pdf | 528.59 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0551wt_ch4.pdf | 664.18 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0551wt_ch5.pdf | 477.66 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0551wt_bib.pdf | 499.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0551wt_app.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.