Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20384
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวารุณี ตองหว้านen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:28Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:28Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 637.354 ว274ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1447558en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20384-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectเนยแข็ง -- การผลิตen_US
dc.subjectสมุนไพรen_US
dc.titleผลของสมุนไพรต่อคุณภาพของเนยแข็งเชดดาร์ = Effect of herb on cheddar cheese quality / วารุณี ตองหว้านen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0551wt_tpg.pdf818.94 kBAdobe PDFView/Open
food0551wt_abs.pdf468.49 kBAdobe PDFView/Open
food0551wt_con.pdf483.83 kBAdobe PDFView/Open
food0551wt_ch1.pdf482.7 kBAdobe PDFView/Open
food0551wt_ch2.pdf659.31 kBAdobe PDFView/Open
food0551wt_ch3.pdf528.59 kBAdobe PDFView/Open
food0551wt_ch4.pdf664.18 kBAdobe PDFView/Open
food0551wt_ch5.pdf477.66 kBAdobe PDFView/Open
food0551wt_bib.pdf499.88 kBAdobe PDFView/Open
food0551wt_app.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.