Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20375
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธิดารัตน์ หน่อสุวรรณen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:22Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:22Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 547.7 ธ342สen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1422000en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20375-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectวิตามินอีen_US
dc.subjectน้ำมันรำen_US
dc.titleสมบัติของวิตามินอีที่สกัดจากดิสทิลเลตของน้ำมันรำข้าวโดยใช้เฮกเซนที่อุณหภูมิต่ำ = Properties of vitamin E extracted from distillate of rice bran oil by hexane at low temperature / ธิดารัตน์ หน่อสุงรรณen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0850tn_tpg.pdf526.44 kBAdobe PDFView/Open
food0850tn_abs.pdf512.42 kBAdobe PDFView/Open
food0850tn_con.pdf504.76 kBAdobe PDFView/Open
food0850tn_ch1.pdf512.26 kBAdobe PDFView/Open
food0850tn_ch2.pdf1.68 MBAdobe PDFView/Open
food0850tn_ch3.pdf577.55 kBAdobe PDFView/Open
food0850tn_ch4.pdf801.02 kBAdobe PDFView/Open
food0850tn_ch5.pdf539.82 kBAdobe PDFView/Open
food0850tn_bib.pdf571.13 kBAdobe PDFView/Open
food0850tn_app.pdf985.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.