Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20375
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ธิดารัตน์ หน่อสุวรรณ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:22Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:22Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 547.7 ธ342ส | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1422000 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20375 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 | en_US |
dc.subject | วิตามินอี | en_US |
dc.subject | น้ำมันรำ | en_US |
dc.title | สมบัติของวิตามินอีที่สกัดจากดิสทิลเลตของน้ำมันรำข้าวโดยใช้เฮกเซนที่อุณหภูมิต่ำ = Properties of vitamin E extracted from distillate of rice bran oil by hexane at low temperature / ธิดารัตน์ หน่อสุงรรณ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0850tn_tpg.pdf | 526.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0850tn_abs.pdf | 512.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0850tn_con.pdf | 504.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0850tn_ch1.pdf | 512.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0850tn_ch2.pdf | 1.68 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0850tn_ch3.pdf | 577.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0850tn_ch4.pdf | 801.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0850tn_ch5.pdf | 539.82 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0850tn_bib.pdf | 571.13 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0850tn_app.pdf | 985.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.