Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20371
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ต่อพร สัตบุษ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:20Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:20Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664 ต196ร | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1421446 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20371 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 | en_US |
dc.subject | มะระจีน -- การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | คาแรนทีน | en_US |
dc.title | ระยะความแก่ วิธีการทำแห้งและวิธีการสกัดที่เหมาะสม ในการผลิตสารสกัดคาแรนทินจากมะระจีน = Maturity period, drying and extraction methods suitable for charantin production from Chinese Bitter Gourd / ต่อพร สัตบุษ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0950ts_tpg.pdf | 523.09 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ts_abs.pdf | 509.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ts_con.pdf | 486.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ts_ch1.pdf | 475.66 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ts_ch2.pdf | 1.03 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ts_ch3.pdf | 529.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ts_ch4.pdf | 856.52 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ts_ch5.pdf | 501.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ts_bib.pdf | 526.01 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ts_app.pdf | 679.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.