Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20343
Title: | ผลของเอนไซม์ พันธุ์ข้าวเหนียว และเชื้อยีสต์ต่อคุณภาพของสุรากลั่นชุมชน = Effect of enzyme, glutinous rice variety and yeast on quality of community distilled liquor / ชุลีพร คำแหง |
Authors: | ชุลีพร คำแหง |
Authors: | ชุลีพร คำแหง |
Keywords: | สุรา -- การกลั่น;เอนไซม์;ข้าวเหนียว;ยีสต์ |
Issue Date: | 2548 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548 |
Gov't Doc #: | ว 663.49 ช273ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1370127 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20343 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1148ck_tpg.pdf | 312.25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148ck_abs.pdf | 211.9 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148ck_con.pdf | 242.73 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148ck_ch1.pdf | 138.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148ck_ch2.pdf | 1.05 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148ck_ch3.pdf | 198.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148ck_ch4.pdf | 272.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148ck_ch5.pdf | 117.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148ck_bib.pdf | 184.35 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148ck_app.pdf | 4.17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.