Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20307
Title: | การเปลี่ยนแปลงขององค์ประกอบทางกายภาพและทางเคมีในลิ้นจี่ระหว่างกระบวนการแปรรูป / ศุภรัตน์ ศิริสกุลวัฒน์ |
Authors: | ศุภรัตน์ ศิริสกุลวัฒน์ |
Authors: | ศุภรัตน์ ศิริสกุลวัฒน์ |
Keywords: | ลิ้นจี่ |
Issue Date: | 2544 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544 |
Gov't Doc #: | ว 664.804714 ศ4671ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1291971 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20307 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0844ss_tpg.pdf | 85.31 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0844ss_abs.pdf | 160.64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0844ss_con.pdf | 421.35 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0844ss_ch1.pdf | 182.19 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0844ss_ch2.pdf | 2.16 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0844ss_ch3.pdf | 271.85 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0844ss_ch4.pdf | 3.29 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0844ss_ch5.pdf | 449.2 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0844ss_bib.pdf | 314.04 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0844ss_app.pdf | 1.18 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.