Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20304
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปาริชาติ ตียปรีชญาen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:36Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:36Z-
dc.date.issued2544en_US
dc.identifier.govdocว 663.63 ป273กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1282212en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20304-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544en_US
dc.subjectน้ำผักผสมผลไม้en_US
dc.subjectเมมเบรน (เทคโนโลยี)en_US
dc.titleการพัฒนาสูตรและกระบวนการผลิตน้ำผักผสมผลไม้โดยใช้เทคโนโลยีเมมเบรน / ปาริชาติ ตียปรีชญาen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0544pt_tpg.pdf71.25 kBAdobe PDFView/Open
food0544pt_abs.pdf135.27 kBAdobe PDFView/Open
food0544pt_con.pdf183.67 kBAdobe PDFView/Open
food0544pt_ch1.pdf92.85 kBAdobe PDFView/Open
food0544pt_ch2.pdf1.31 MBAdobe PDFView/Open
food0544pt_ch3.pdf441.74 kBAdobe PDFView/Open
food0544pt_ch4.pdf1.33 MBAdobe PDFView/Open
food0544pt_ch5.pdf203.3 kBAdobe PDFView/Open
food0544pt_bib.pdf186.71 kBAdobe PDFView/Open
food0544pt_app.pdf1.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.