Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20299
Title: การพัฒนาผลิตภัณฑ์ซุปไข่กึ่งสำเร็จรูปโดยกระบวนการทำแห้งแบบแช่เยือกแข็ง / จิตพัต แย้มแพ
Authors: จิตพัต แย้มแพ
Authors: จิตพัต แย้มแพ
Keywords: อาหารแช่แข็ง;อาหารกึ่งสำเร็จรูป;ซุปไข่;อาหารแห้ง
Issue Date: 2541
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2541
Gov't Doc #: ว 664.02845 จ346ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1237894
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20299
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1241jy_tpg.pdf69.5 kBAdobe PDFView/Open
food1241jy_abs.pdf136.6 kBAdobe PDFView/Open
food1241jy_con.pdf256.78 kBAdobe PDFView/Open
food1241jy_ch1.pdf165.48 kBAdobe PDFView/Open
food1241jy_ch2.pdf1.14 MBAdobe PDFView/Open
food1241jy_ch3.pdf490.79 kBAdobe PDFView/Open
food1241jy_ch4.pdf3.21 MBAdobe PDFView/Open
food1241jy_ch5.pdf137.23 kBAdobe PDFView/Open
food1241jy_bib.pdf166.59 kBAdobe PDFView/Open
food1241jy_app.pdf653.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.