Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20293
Title: การพัฒนากระบวนการผลิตและการเก็บรักษาพลับกึ่งแห้งสายพันธุ์อั้งใสและนูซิน / ธารา ศรีสกุล
Authors: ธารา ศรีสกุล
Authors: ธารา ศรีสกุล
Keywords: พลับ -- การอบแห้ง;พลับ -- การเก็บและรักษา;พลับ -- พันธุ์อั้งใส;พลับ -- พันธุ์นูซิน
Issue Date: 2540
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2540
Gov't Doc #: ว 664.845 ธ272ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1212277
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20293
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1040ts_abs.pdf136.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.