Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20210
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ธนพัฒน์ รุ่งวัฒนพงษ์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:15:37Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:15:37Z | - |
dc.date.issued | 2554 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 633.18 ธ156ค | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1509423 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20210 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554 | en_US |
dc.subject | ข้าวเหนียวก่ำ -- เมล็ดพันธุ์ | en_US |
dc.subject | อนุมูลอิสระ | en_US |
dc.title | ความสัมพันธ์ระหว่างแอนโธไซยานิน ปริมาณสารพีนอลิกทั้งหมด และฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของข้าวเหนียวก่ำพื้นเมือง = Relationship between anthocyanin total phenolic content and antioxidant activities of local purple glutinous rice / ธนพัฒน์ รุ่งวัฒนพงษ์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRI: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
agro20754tr_tpg.pdf | 1.47 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agro20754tr_abs.pdf | 1.22 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agro20754tr_con.pdf | 1.79 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agro20754tr_ch1.pdf | 643.18 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agro20754tr_ch2.pdf | 4.27 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agro20754tr_ch3.pdf | 1.52 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agro20754tr_ch4.pdf | 7.31 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agro20754tr_ch5.pdf | 1.22 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agro20754tr_ch6.pdf | 624.51 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agro20754tr_bib.pdf | 2.42 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agro20754tr_app.pdf | 10.59 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.