Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20210
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธนพัฒน์ รุ่งวัฒนพงษ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:15:37Z-
dc.date.available2014-09-18T06:15:37Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 633.18 ธ156คen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1509423en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20210-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectข้าวเหนียวก่ำ -- เมล็ดพันธุ์en_US
dc.subjectอนุมูลอิสระen_US
dc.titleความสัมพันธ์ระหว่างแอนโธไซยานิน ปริมาณสารพีนอลิกทั้งหมด และฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของข้าวเหนียวก่ำพื้นเมือง = Relationship between anthocyanin total phenolic content and antioxidant activities of local purple glutinous rice / ธนพัฒน์ รุ่งวัฒนพงษ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agro20754tr_tpg.pdf1.47 MBAdobe PDFView/Open
agro20754tr_abs.pdf1.22 MBAdobe PDFView/Open
agro20754tr_con.pdf1.79 MBAdobe PDFView/Open
agro20754tr_ch1.pdf643.18 kBAdobe PDFView/Open
agro20754tr_ch2.pdf4.27 MBAdobe PDFView/Open
agro20754tr_ch3.pdf1.52 MBAdobe PDFView/Open
agro20754tr_ch4.pdf7.31 MBAdobe PDFView/Open
agro20754tr_ch5.pdf1.22 MBAdobe PDFView/Open
agro20754tr_ch6.pdf624.51 kBAdobe PDFView/Open
agro20754tr_bib.pdf2.42 MBAdobe PDFView/Open
agro20754tr_app.pdf10.59 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.