Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20175
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorประภาพรรณ เหล่าวีระกุลen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:15:08Z-
dc.date.available2014-09-18T06:15:08Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 633.18 ป17116ปen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1502911en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20175-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectข้าวหอมมะลิ -- การผลิต -- อุบลราชธานีen_US
dc.subjectเกษตรอินทรีย์ -- อุบลราชธานีen_US
dc.subjectเกษตรกร -- อุบลราชธานีen_US
dc.subjectเกษตรอินทรีย์ -- มาตรฐานen_US
dc.titleปัจจัยที่มีผลต่อการผลิตข้าวหอมมะลิอินทรีย์ของเกษตรกรที่ผ่านมาตรฐานเกษตรอินทรีย์ในจังหวัดอุบลราชธานี = Factors affecting farmers, organic jasmine rice production that passed organic standards in Ubon Ratchathani province / ประภาพรรณ เหล่าวีระกุลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agbu20954pl_tpg.pdf1.51 MBAdobe PDFView/Open
agbu20954pl_abs.pdf1.24 MBAdobe PDFView/Open
agbu20954pl_con.pdf2.94 MBAdobe PDFView/Open
agbu20954pl_ch1.pdf2.99 MBAdobe PDFView/Open
agbu20954pl_ch2.pdf4.5 MBAdobe PDFView/Open
agbu20954pl_ch3.pdf2.4 MBAdobe PDFView/Open
agbu20954pl_ch4.pdf14.95 MBAdobe PDFView/Open
agbu20954pl_ch5.pdf2.68 MBAdobe PDFView/Open
agbu20954pl_bib.pdf939.79 kBAdobe PDFView/Open
agbu20954pl_app.pdf8.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.