Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20141
Title: ผลของข้าวเหนียวก่ำพันธุ์ก่ำดอยสะเก็ดต่อคุณภาพเนื้อของสุกรขุน = Effects of glutinous purple rice cv. Kum Doi Saket on Meat quality of finishing pigs / ปุณเรศวร์ รัตนประดิษฐ์
Authors: ปุณเรศวร์ รัตนประดิษฐ์
Authors: ปุณเรศวร์ รัตนประดิษฐ์
Keywords: สุกร -- การเลี้ยง;ข้าวเหนียวดำ -- พันธุ์ถ้ำดอยสะเก็ด;ข้าวก่ำ
Issue Date: 2554
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554
Gov't Doc #: ว 636.4082 ป445ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1499255
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20141
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim0454pr_tpg.pdf663.39 kBAdobe PDFView/Open
anim0454pr_abs.pdf456.39 kBAdobe PDFView/Open
anim0454pr_con.pdf461.66 kBAdobe PDFView/Open
anim0454pr_ch1.pdf444.55 kBAdobe PDFView/Open
anim0454pr_ch2.pdf808.08 kBAdobe PDFView/Open
anim0454pr_ch3.pdf604.51 kBAdobe PDFView/Open
anim0454pr_ch4.pdf494.69 kBAdobe PDFView/Open
anim0454pr_ch5.pdf495.66 kBAdobe PDFView/Open
anim0454pr_ch6.pdf440.29 kBAdobe PDFView/Open
anim0454pr_bib.pdf463.98 kBAdobe PDFView/Open
anim0454pr_app.pdf468.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.