Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19741
Title: คุณภาพซากเนื้อ และไขมันของไก่เบรสและไก่กระดูกดำภายใต้สภาพการผลิตเชิงพาณิชย์ = Carcass meat and fat quality of bresse and black-boned chicken under commercial production / ปริญญา กัญญาคำ
Authors: ปริญญา กัญญาคำ
Authors: ปริญญา กัญญาคำ
Keywords: เนื้อไก่;ไก่ -- การเลี้ยง
Issue Date: 2549
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549
Gov't Doc #: ว 636.5 ป173ค
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1385580
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19741
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim0449pk_tpg.pdf205.63 kBAdobe PDFView/Open
anim0449pk_abs.pdf279.68 kBAdobe PDFView/Open
anim0449pk_con.pdf274.53 kBAdobe PDFView/Open
anim0449pk_ch1.pdf178.16 kBAdobe PDFView/Open
anim0449pk_ch2.pdf4.53 MBAdobe PDFView/Open
anim0449pk_ch3.pdf531.37 kBAdobe PDFView/Open
anim0449pk_ch4.pdf8.45 MBAdobe PDFView/Open
anim0449pk_ch5.pdf762.8 kBAdobe PDFView/Open
anim0449pk_ch6.pdf181.23 kBAdobe PDFView/Open
anim0449pk_bib.pdf455.03 kBAdobe PDFView/Open
anim0449pk_app.pdf197.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.