Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19553
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธนาธิป วิใจen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:09:06Z-
dc.date.available2014-09-18T06:09:06Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.govdocว 636.20855 ธ152กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1346602en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19553-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547en_US
dc.subjectโค -- อาหารen_US
dc.subjectโคเนื้อ -- อาหารen_US
dc.subjectแป้งถั่วเหลืองen_US
dc.subjectอาหารเสริมen_US
dc.titleการใช้แป้งถั่วเหลืองเป็นโปรตีนเสริมในนมเทียมเพื่อผลิตเนื้อลูกโค = Use of soy flour as protein supplement in milk replacer for veal production / ธนาธิป วิใจen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim0547tw_tpg.pdf191.34 kBAdobe PDFView/Open
anim0547tw_abs.pdf239.3 kBAdobe PDFView/Open
anim0547tw_con.pdf417.58 kBAdobe PDFView/Open
anim0547tw_ch1.pdf203.81 kBAdobe PDFView/Open
anim0547tw_ch2.pdf1.8 MBAdobe PDFView/Open
anim0547tw_ch3.pdf2 MBAdobe PDFView/Open
anim0547tw_ch4.pdf888.69 kBAdobe PDFView/Open
anim0547tw_ch5.pdf776.43 kBAdobe PDFView/Open
anim0547tw_ch6.pdf169.11 kBAdobe PDFView/Open
anim0547tw_bib.pdf357.72 kBAdobe PDFView/Open
anim0547tw_app.pdf644.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.