Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19464
Title: ผลของการใช้ฟางข้าวเสริมอาหารข้นที่มีโปรตีนจากการซีอิ๊วและพลังงานระดับต่างกันในการผลิตโคเนื้อ = Effect of feeding rice straw plus concentrate containing dietary protein from soy sauce residue and energy at different levels on beef production / บรรทัด มะลิวัลย์
Authors: บรรทัด มะลิวัลย์
Authors: บรรทัด มะลิวัลย์
Keywords: โคเนื้อ -- อาหาร;โคเนื้อ -- โภชนาการ;โคเนื้อ -- การเลี้ยง;เนื้อวัว -- การผลิต
Issue Date: 2551
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551
Gov't Doc #: ว 636.213 บ177ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1459786
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19464
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim1051bm_tpg.pdf755.32 kBAdobe PDFView/Open
anim1051bm_abs.pdf488.63 kBAdobe PDFView/Open
anim1051bm_con.pdf502.73 kBAdobe PDFView/Open
anim1051bm_ch1.pdf470.48 kBAdobe PDFView/Open
anim1051bm_ch2.pdf774.71 kBAdobe PDFView/Open
anim1051bm_ch3.pdf577.87 kBAdobe PDFView/Open
anim1051bm_ch4.pdf627.87 kBAdobe PDFView/Open
anim1051bm_ch5.pdf464.74 kBAdobe PDFView/Open
anim1051bm_bib.pdf499.2 kBAdobe PDFView/Open
anim1051bm_app.pdf524.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.