Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18941
Title: วิธีการวิเคราะห์และการเปลี่ยนแปลงปริมาณสารคล้ายจิบเบอเรลลินในช่วงก่อนการออกดอกในยอดลิ้นจี่พันธุ์ฮงฮวยโดยวิธี Rice Micro-drop Bioassay / วรรณวรางค์ พัฒนะโพธิ์
Authors: วรรณวรางค์ พัฒนะโพธิ์
Authors: วรรณวรางค์ พัฒนะโพธิ์
Keywords: ลิ้นจี่ -- พันธุ์ฮงฮวย;จิบเบอเรลลิน -- การวิเคราะห์
Issue Date: 2542
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2542
Gov't Doc #: ว 634.714 ว177ว
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1235886
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18941
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hort0242wp_abs.pdf160.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.