Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18941
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวรรณวรางค์ พัฒนะโพธิ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:46:44Z-
dc.date.available2014-09-18T04:46:44Z-
dc.date.issued2542en_US
dc.identifier.govdocว 634.714 ว177วen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1235886en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18941-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2542en_US
dc.subjectลิ้นจี่ -- พันธุ์ฮงฮวยen_US
dc.subjectจิบเบอเรลลิน -- การวิเคราะห์en_US
dc.titleวิธีการวิเคราะห์และการเปลี่ยนแปลงปริมาณสารคล้ายจิบเบอเรลลินในช่วงก่อนการออกดอกในยอดลิ้นจี่พันธุ์ฮงฮวยโดยวิธี Rice Micro-drop Bioassay / วรรณวรางค์ พัฒนะโพธิ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hort0242wp_abs.pdf160.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.